vineri, 6 decembrie 2013

Lems mega mall

Producatorul de mobila LEMET Câmpina - unul dintre cei mai importanti fabricanti de mobila din România – este dezvoltatorul retelei de magazine LEM'S. Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin . Lemet a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin Lem's în Bucureşti, în incinta Mega Mall şi care măsoară 14de mp de showroom.

Lemet deschide un magazin Lem's in Mega Mall si ajunge la a treia inaugurare din 201 dupa investitii de peste mil. Producătorul de mobilă Lemet a deschis un nou magazin Lem's în Bucureşti, în incinta Mega Mall, după investiții de milioane de lei.


Este al doilea magazin Lem's într-un mall din Bucureşti, după cel inaugurat anul trecut în Mega Mall. Magazinul deschis odată cu ParkLake are .

Magazinul se află în incinta Mega Mall şi măsoară 14de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub. Mega Mall, noul mall din cartierul bucurestean Pantelimon, a fost inaugurat joi. Mii de bucuresteni s-au inghesuit pe parcursul zilei pentru a . Descopera cele mai noi promotii de la Lem's Brasov Eliana Mall!


Catalog Mega Image supermarket octombrie - noiembrie 20'O atmosfera calda pentru vreme. Lem's a deschis un nou magazin în Bucureşti, în centrul comercial Mega Mall. Showroom-ul deschis de Lem's în Mega Mall are o suprafaţă de . Directorul comercial Lem's adaugă: „în Mega Mall am deschis al treilea magazin .

Cum să-l amenajezi cu LEM's, pe gustul tuturor. Lem's Bucuresti Mega Mall, Magazine mobila Bucuresti, afla adresa, telefon, website, program si localizare.


Producatorul de mobila Lemet a deschis la jumatatea lunii mai un nou magazin Lem's in Bucuresti, in incinta Mega Mall. LEMS, Mobila, between and installments.


Mega Mall este cel mai nou centru comercial din. See more of Mega Mall Bucuresti by logging into Facebook. LEMS, Mobila, between and installments.