joi, 5 decembrie 2013

Fabrica de covoare ungheni

Distribuitorul oficial al fabricii de covoare din Ungheni. Colectiile de covoare prezente in reteaua CARPETA.


Covoarele comercialzate in reteaua Startdecor , sunt produse in Republica Moldova la Ungheni in cadrul fabricii Moldabela.

De aceea, fabrica „Covoare Ungheni” propune clienţilor produse . Producător de covoare şi mochete din lână, bumbac şi iută. Prezintă compania, produsele, tehnologia folosită şi informaţii de contact.


Сompania produce materie primă pentru producerea covoarelor — Lînă, Heat-Set şi fibrelor Frise.

Asortimentul produselor include — covoare, preşuri şi.

Film despre istoria fabricii Covoare Ungheni Фильм от истории и этапах развития Унгенской ковровой фабрики Covoare. Acvila Grup is one of the largest associations of enterprises in and it operates in the market since early.


Iarmaroc de covoare moldoveneşti la Chişinău. Production Moldabela (Covoare Ungheni) - member. Vicepremierul a mai vizitat în cadrul ZEL „Ungheni-Business” Fabrica “Covoare-Ungheni”, la care muncesc 6de angajaţi, cu un salariu de . El detine in Moldova SC Covoare Ungheni SA, o fabrica similara cu cea de la Alba Iulia. Alte surse vorbesc despre posibilitatea ca cele doua . Un lot impresionant de covoare de la Ungheni a fost comandat.


Nicolas NICULA, PATRON FABRICA DE COVOARE: „de zile in care sa . Covoare moldovenești de MILION de DOLARI vor fi așternute în Palatul regelui Arabiei . Directorul fabricii de covoare din Ungheni, Nicolas Nicula, a declarat că deși de cele mai dese ori ei nici nu știu cine este comanditarul, . Ungheni-Vale este satul istoric, care constituie nucleul orașului. Covoare Ungheni” a fost divizată în două întreprinderi separate: .