marți, 24 decembrie 2013

Arctic gaesti contact

Intra pe site-ul Arctic si descopera toata gama noastra de electrocasnice. Ne poti contacta de luni pana vineri intre orele 8:- 22:00. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati!

Consiliul de Administratie al societatii ARCTIC S. Productie de aparatura frigorifica de uz casnic si comercial. Service pentru aparatura frigorifica de uz casnic si comercial. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, .

Contact relaţii cu publicul: Tel: 0245-605. Beko = Arctic = Made in Romania, aviz amatorilor. Your email address will not be published.


Arctic SA Gaesti - Găeşti: adresa, contactele şi numerele de telefon pentru in Găeşti. ARCTIC SA REPREZENTANTA GAESTI, din Baia Mare — Descriere, date de contact, produse şi servicii.


Contactati reprezentantul Arctic SA Gaesti prin intermediul programului . Anul trecut, Arctic a atins pragul de de milioane de frigidere produse la fabrica din Găeşti, în de ani de activitate în România. Actiuni ARC - cotatii, dividende, grafice, date financiare, informatii companie si stiri despre ARC. Discuţiile din Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi conducerea Grupului Arctic Găeşti sunt într-un stadiu destul de avansat, deja societatea a .

Consiliul Local Gaesti a aprobat cesionarea unui teren de 10. Consiliul Local din Gaesti a cesionat 10. Gaiesti, strada Decembrie, numarul 21 judetul Dambovita, telefon: 045-710.


Primarul Grigore Gheorghe a acordat un interviu în exclusivitate Cronicii de Găeşti, la trei luni şi jumătate de la câştigarea alegerilor. Arctic Găești a inaugurat joi, în prezența premierului Victor Ponta, o nouă linie de producție, investiție de de milioane de euro, devenind . Evenimentul se desfăşoară la solicitarea S. Găeşti, în de ani de activitate în România.


Transilvaniei, bloc 3FG, parter, 0258-821678. ARCTIC SA GAESTI reprezentanta Tirgu Mures. Telefon persoana de contact: 0265-224427 . Obiective turistice: Parcul centrul al oraşului . Electrocasnice ingenioase cu extragarantie apartin Arctic S.