luni, 23 decembrie 2013

Spalatoria mara program

Spălătoria de covoare Mara vă oferă spălarea profesională a covoarelor Dvs. Așteptăm comenzile Dvs la numărul de telefon 0744.


Spălătoria de mașini și covoare Mara Car Wash Service este localizată în Bistrița, pe str.

Programul nostru este: luni-sambătă, orele 08:– 19:00. Achizitie noua la Spalatoria Mara - tren de spalare covoare Catinet, Spania. Modul nou si modern de spalare a covoarelor.


Spălătoria de covoare Mara vă oferă spălarea profesională.

Spălătoria Mara este prima şi cea mai mare şi dotată spălătorie de covoare din oraş . Bistriţa Năsău Bistriţa, Str Ghinzii,nr. Spalatorie Curatatorie Bistrita Bistrita Nasaud - ABYMAR ECOLOGIC. Avantajele spalatoriei: numar redus de echipamente; grad de automatizare.


Astfel se elimina „pierderile” tehnologice, iar masina functioneaza in parametrii programului incarcat. BEST COVOARE CONSTANTA SPALATORIE DE COVOARE.


GAMI CLEAN SRL din Alba Iulia presteaza servicii de spalatorie si. Piata Baieti Spalatorie auto, spalatorie covoare, hotel.

Spalatoria de Covoare Mara, de pe strada Ghinzii, nr. Spalatoria profesionala de haine si covoare Bistrita, ABYMAR. Bistrita, Judet Bistrita-Nasaud PrograL-V: 9-18.


Spălătoriile auto şi-au prelungit programul datorită numărului mare de clineţi. Omniclean este prima spalatorie - curatatorie ecologica din Romania care a implementat cel mai modern sistem.


Hotelul Mara este situat în centrul comercial al oraşului Baia Mare, la km de. Această proprietate a fost de acord să facă parte din Programul nostru. Hotelul Mara din stațiunea montană Sinaia beneficiază de o locație liniștită pe un deal,. Hotel Mara hotel de stele Această proprietate a fost de acord să facă parte din Programul nostru Proprietăți.


Stie cineva de o asemenea spalatorie in Bucuresti? Norway obținut în cadrul programului “Green Industry Innovation”.


Spălătoria Kromatic din Brașov lucrează în prezent cu hoteluri de 4-stele din.