marți, 24 decembrie 2013

Dormitoare moderne spatii mici

Statistic vorbin apartamentele construite in prezent sunt cu mult mai mici fata de nevoile de spatiu ale unei familii. O tonalitate bordo este soluţia ideală pentru cei ce combină în acelaşi spaţiu dormitorul şi biroul.


Vezi aici Mini Decoratiuni ce aduc un plus de stil spatiilor foarte mici.

Panouri din sticla colorata - o alternativa moderna la placile de faianta din bucatarie. Televizor in dormitor - idei de amenajare.


Chiar daca avem dormitoare mici, acest lucru nu inseamna ca nu le.

Cum ar fi, de pilda, pentru dormitor, canapeaua rabatabila in locul unui pat de mijoc. Astfel, vei obtine mai mult spatiu de depozitare pentru carti, electronice,. Daca preferi stilurile moderne de amenajare a casei poti cumpara mobilier cu . Multa lume viseaza la paturi mari, cat mai late, cumparandu-le fara sa tina cont de spatiul pe care acestea il ocupa.


Pentru dormitoarele mici ideale sunt paturile . Iar astazi vreau sa-ti arat o mini colectie de imagini cu dormitoare moderne care. Chiar daca spatiul nu-ti permite configurarea unui dressing foarte lat, asa cum . Citeste si: Dormitoare mici: inspirtie pentru locuinte moderne.

Un pat dotat pe laterale cu sertare sau un taburet cu spatiu de depozitare inclus . Pentru a crea senzatia de mai mult spatiu, optati pentru alb si culori deschise (roz pal, crem, grej), .