marți, 31 decembrie 2013

Mobila bistrita casa rusu

SC CASA RUSU SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii . Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se. De Black Friday, fiecare încăpere merită o piesă nouă de mobilier.

Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de. Personalizează-ți și tu mobila, imprimându-i spirit modern și stil unic!


Catalog Mobila Casa Rusu Noi Oferte valabile in perioada 2015-2016! Din august, un nou supermagazin de mobila CASA RUSU in Centrul Comercial Carrefour. CASA RUSU-TEAPA SI EXPERIENTE PE BANII TAI -MOBILIER CASA 20- Duration: 8.

Producătorul de mobilă Rus Savitar a anunţat, joi, deschiderea a două magazine Casa Rusu în regim de franciză, la Bistriţa şi Suceava, . Producatorul de mobila Rus Savitar va deschide doua magazine Casa Rusu in regim de franciza, la Bistrita si Suceava, reteaua unitatilor . CASA RUSU reprezinta divizia de retail a companiei RUS SAVITAR, avand magazine. Ara Bistrita, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj Napoca, Constanta, Deva, Oradea, Piatra.


Designer decorator pentru magazine de mobila si decoratiuni. Producătorul de mobilă Rus Savitar va deschide încă două magazine “Casa Rusu” în ţară. Magazinele vor funţiona în regim de franciză şi vor fi . Vezi magazinul de mobila Casa Rusu cel mai apropiat. Mobilier si canapele Casa Rusu in Bucuresti. Cei mai mari jucători pe piaţa de mobilier vor participa şi anul acesta la.


Casa Rusu va avea reduceri de preţuri de Black Friday, începând de vineri,. Sus, Bistrita, Dej, Alexandria, Beius cu suprafete cuprinse intre 1. Catalog Casa Rusu cu reduceri de pana la la mobilierul din oferta; gama de mobilier aflate in oferta o gasiti in pagina dedicata ofertei; oferta este valabila . Casa Rusu deschide mâine un nou magazin la Pitesti.


Casa Rusu la toate gamele de mobilier, în special la canapele,. Focşani, Vatra Dornei, Zalău, Reşiţa, Turnu Măgurele, Vişeu de Sus, Bistriţa, DEJ, .