vineri, 20 decembrie 2013

Set tubulare torx pret

Sorteaza dupa: Relevanta Oferte Recente Pret Timp ramas. Set torx - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Oferte pentru trusa tubulare torx la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără trusa tubulare torx de la unul din magazinele noastre.

Comparati preturile magazinelor online la Chei torx gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Cheie torx din . Set obligatoriu pentru reparatia telefoanelor mobile (torx T2-T6). Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria . Capete chei tubulare, capete profil torx, imbus si surubelnita, chei dinamometrice, antrenoare cu clichet, prelungitoare pentru capete chei tubulare.


Avem peste produse in categoria Chei tubulare si accesorii cu preturi de la 19. Set YATO chei tubulare Torx cz click pentru marire. Magazinul de scule, truse tubulare, scule hidraulice, scule pneumatice, dulapuri de scule, chei.


Descoperiti set chei torx la preturi reduse (produse). Descriere:-trusa de tubulare stelata cu de piese:set de tubulare, clichet, prelungitoare, T de forta, imbusuri . YT-01- Set Chei Inelare Semideschise piese.


Brico Depot iti ofera SET CHEI TUBULARE in depozitul din Militari la pretul de 324. Co Varf, Lungime (mm), Stoc, Pret (cu TVA), Cos.