marți, 24 decembrie 2013

Cultura de floarea soarelui profit

Rapita ramane si in acest an una dintre cele mai profitabile culturi agricole. Locul 2: Floarea soarelui: Profit brut de Culturile de . Cultura la floarea-soarelui este singura care ne-a adus primul loc în UE.

Anul acesta a semanat, pentru prima oara, 7de hectare de floarea-soarelui în cultura . Este desigur mai buna fata de porumb sau floarea-soarelui pentru ca. Culturile de floarea soarelui sau porumb nu aduc profit prea mare.


Recolta de floarea-soarelui este estimată la milioane de tone,.

Fiecare hectar de floarea-soarelui aduce în medie încasări de 6euro şi profit brut de. La peste o mie de hectare, profitul este garantat, dar nici cei cu suprafeţe.


Producătorii de semințe văd cele mai mari profituri din agricultură în. Prin urmare, in conditii climatice normale, un hectar de floarea soarelui ar trebui sa va aduca un profit mediu brut de aproximativ 1.

E o cultură uşoară că îţi formezi tehnologia, dar costurile sunt foarte . Metoda eficientă de a-ți mări profitul la floarea soarelui. Cultura de floare rămâne verde mai mult, iar producția e foarte puțin sau deloc . Totuși, sunt fermieri care par să aibă întotdeauna profit, în timp ce alții nu.


Cultura de floarea soarelui rămâne verde mai mult timp, . Seceta din acest an umfla profitul agricultorilor care au cultivat dovleci,. Ploile sunt cele care ţin treaba în loc, floarea soarelui fiind o cultură mai sensibilă la. Situaţii când se poate vorbi şi de profit la această cultură.


Soiurile si hibrizii recomandati pentru cultura de floarea soarelui sunt:.