luni, 9 decembrie 2013

Scule de pescuit second hand

Trusa Organizator Cutie Scule auto unelte depozitare pescuit 46x17x9cm. Anunturi pe publicu articole pentru pescuit sportiv second hand si solunare sau monturi. Ai 16oferte pentru Accesorii Pescuit, cu preturi bune, Lei.


Cumpara Accesorii Pescuit cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Vanzari articole pescuit second-hand has 9members.

Anunturi articole de pescuit sportiv - lansete, mulinete, fire, carlige, monturi, naluci, nade, accesorii. Site dedicat vanzarii - cumpararii de barci, salupe noi si second hand si accesorii. Vand setul de pescuit profesionist la crap setul contine - x mulinete . Vanzari - articole pescuit : dai un ban, da' stai in fata. Cumpara Articole Pescuit de la eMAG la preturi avantajoase.


Anunturi de vanzare-cumparare - numai pescuit.

Foto, Oferta, Produs, Utilizator, Pret, Data postare. Okuma-Powerliner-1065-Impecabile, Van Okuma Powerliner 10Impecabile Vizite: 25 bkn. Partidele dumneavoastra de pescuit reusite sunt obiectivul nostru. In 20am deschis primul magazine online cu articole exclusiv pentru . Lanseta din tronsoane pentru pescuitul crapului, echipata cu inele T-Sic.


Acesta categorie este destinata tertelor persoane care sunt interesate sa vanda sau sa cumpere un produs nou sau second-hand. La Dedeman puteti alege oricare din cele 1produse din categoria ARTICOLE PESCUIT. Preturi pentru ARTICOLE PESCUIT de la lei. Saci de dormit Senzor Viking , folositi la trei partide de pescuit , aproape noi.


Sectiune dedicata anunturilor de vanzare sau cumparare de scule de pescuit. POT POSTA DOAR PERSOANELE CARE NU AU CA SCOP . Mai concret, aici putem pune spre vanzare articole de pescuit second hand destinate exclusiv pescuitului la feeder de orice fel.