vineri, 13 decembrie 2013

Stingator cu pulbere

Utilizarile stingatoarelor cu pulbere variaza si in functie de marimea acestora. Astfel, stingatoarele mici de si kg pot fi folosite cu succes la stingerea . Magazinul online de stingatoare de incendiu si accesorii va pune la dispozitie: stingatoare,.

Stingatoare cu pulbere tip P+ Cadou Semn Stingator si Suport. Stingătoarele sunt principalul mijloc de intervenție pentru stingerea începuturilor de incendii, ușor.


Stingator portativ presurizat avand ca agent de stingere pulberea. Capacitatea agentului de stingere este de kg,sunt .

STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC P6. Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat . Stingator portativ presurizat permanent cu pulbere ABC.


Sunt disponibile mai multe tipuri de stingătoare portative pe piață și în funcție de natura substanței de stingere se clasifică astfel: stingător cu pulbere . Stingatorul Peste incarcat cu pulbere tip ABC si are o greutate a incarcaturii de kg. Jetul stingatorului Pare o lungime de m si se descarca in secunde.


Stingatoare cu Pulbere Cluj pentru Stingere Incendii Auto, Spatii de Firma Mici, Medii si Spatii Deschise Disponibile spre Vanzare prin River Trade care va Ofera . Agentul de stingere folosit de acest tip de stingatoare este pulberea ecologica uscata universala tip ABC sau BC in functie de focarul de incediu. Stingatoare cu pulbere presurizate permanent.

STINGATOR PORTATIV PRESURIZAT PERMANENT CU PULBERE ABC , P1. DESTINATIA PRODUSULUI Stingatorul portativ presurizat permanent incarcat cu . AGENTUL DE STINGERE - pulbere ecologica uscata universala ABC-E care asigura stingerea cu eficienta maxima pentru toate tipurile de focare. Stingătoarele cu pulbere sunt potrivite în special pentru medii cu risc de incendiu mixt.


Temperatura admisă a stingătoarelor cu pulbere este de la -20°C la +60. Stingătoarele au o presiune de încărcare de 14-bari şi sunt prevăzute cu supapă de . Utilizarea corecta a stingatoarelor cu pulbere. Stingatoare TUNGUS cu pulbere ABCE EN cu.


Stingator presurizat permanent, cu sistem de stingere prin pulbere.