joi, 12 decembrie 2013

Acoperis ondulat din poliester incolor

Acoperis ondulat din poliester incolor (00) la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria LUMINATOARE SI . Preturi pentru LUMINATOARE SI ACOPERIS ONDULAT de la 1lei.

Brico Depot iti ofera RULOU POLIESTER ONDULAT INCOLOR X M in depozitul din Militari la pretul de 294. Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la . PLACA FIBRA STICLA ONDULATA ML TRANSPARENTA.


Descriere: Acoperis usor ondulat, din poliester armat cu fibra de sticla.

Cumpara acum Rulou ondulat incolor x m si iti facem livrarea direct la santier. Caracteristici: Rulou ondulat incolor realizat din poliester armat cu fibra de sticla. Utilizare:acoperisuri, iluminatoare, tavane, acoperiri hale, verande, sere.


Cumpara acum Rulouri fibra de sticla ondulata si iti facem livrarea direct la santier. Culori disponibile Acoperis ondulat fibra de sticla - rola.


Acoperis usor ondulat Ambient mai mult decât o simplă autoservire cu materiale de construcţii, finisaje si amenajări, soluţia pe care o caută clienţii noştri. Problema: vreau sa inlocuiesc placile de azbociment de pe copertina de deasupra scarii de la intrarea in casa cu poliester ondulat transparent . Placile Onduclair sunt confectionate din PVC, policarbonat sau poliester si indeplinesc EN 1013.

Sunt destinate realizarii de parti iluminante ale acoperisului. Culori: incolor (PLR), cristal sau opal cu transmisie a luminii de (PC). Acoperis ondulat fibra de sticla sau policarbonata - rola are un mare avantaj la sere solarii. Acoperis din poliester armant cu fibra de sticla.


Rulou poliester ondulat incolor x m - Brico Depot Alte produse din Acoperisuri plastic. Acoperis fibra de sticla PLOIESTI Pagini Aurii . Cumpără Acoperis ondulat din poliester incolor în România în internet magazin la preț convinabil. RULOU POLIESTER ONDULAT INCOLOR X M.