joi, 19 decembrie 2013

Agatatori tip crocodil

Agatatori negre si aurii din metal cu dimensiunea x mm. Accesorii si materii prime pentru pictura si arte plastice. Set cu agatori pentru tablouri avand dimensiunile: x mm.

Accesorii si materiale pentru pictura de la Picturaonline. Agatatoare zincata tip cocodil cu sistem de prindere prin bataie. Dimensiune: 45mmProducator: Blitz, Italia.


Agatatori Agatatori crocodil argintii Blitz 0218-0145FZ5C Agatatoare zincata tip cocodil cu sistem de prindere prin bataie.

Agatatori crocodil argintii Blitz, produs din gama Agatatori. Aceste agatatori sunt fabricate din metal si sunt zimtate. Diferite tipuri de agatatori si cuie sau nituri petru fixarea acestora.


Agatatori tip triunghi , crocodil , cu surub , etc. Cleme pentru fixare lucrare intre geam si PFL. Agatator tip C cu filet pentru lemn D6x75xmm (bucati).


Agatator tip L cu filet pentru lemnD6x100xmm (bucati).

Canvasul se prinde pe sasiu cu capse de tapiterie, se monteaza deasemnea o agatatoare tip crocodil (sau pentru tablouri mai mari), rezultand astfel un . Aceasta imbraca total rama, oferind produsului finit un aspect impecabil;; Ramele au grosime de cm si sunt dotate cu agatatori tip „dinti de crocodil“, care . Pentru o fixare bună pe perete, tablourile vin dotate cu agăţătoare tip dinţi de crocodil. Tablourile pot fi expuse fără probleme în spitale, clinici şi camera . DESCRIERE : Panou pal mm , polita pal , patru agatatori inclinati tip crocodil , podium , profil .