miercuri, 25 decembrie 2013

Aranjamente servetele 2 culori

Servietten Falten: Stern für Weihnachten - DIY. Cel care l-am facut acolo,petunela,a fost din servetele unul mare de xcm si unul de 33xcm,care se suprapun.


Nimic mai simplu decât să învăţaţi să împăturiţi şerveţelele de pânză.

Lumânarea – Se îndoaie şerveţelul pe diagonală apoi se îndoaie . Micile detalii de pe mesele invitatilor completeaza aranjamentele din centrul mesei. Repeta procedeul cu noile colturi formate, indoindu-le in centru si presand.


Dacă e băiat merge un şerveţel albastru, iar dacă e fată unul roz.

Fie ca utilizati servetele din hartie, fie din tesatura, pentru noaptea de Revelion, noi venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim. Fie ca utilizati servetele din hartie, fie din tesatura, pentru masa de Revelion, noi venim in ajutorul dumneavoastra si va oferim cateva variante . Saptamana aceasta, invatati cum sa creati flori decorative din servete.


Sunt simplu de realizat, de efect, pot fi în orice combinaţie de culori şi . Toate aceste mese festive sunt subiectul unui aranjament, cu mai mult sau. Servetele Duni Romania Amenajari profesionale pentru mese festive . Cum decorezi masa, ornamente din servetele.


Pentru fiecare cupa de vin se folosesc cate servete sau servetele rulate si. Acest aranjament este mult mai potrivit pentru o cina intre fete sau o masa cu prietenii.

Desfaceti un servetel (de orice culoare doriti sau cu desen pe el), apoi indoiti pe dosul lui cele. Ornament din servetel pentru pahare - Plierea servetelului 2. Acestea pot fi minunate explozii de culoare. Pliaza colturile pana la varful triunghiului.


Dar daca fata de masa e alba, servetelele sunt albe si jumatate din tot ce asez pe. Aici am de ales doar intre auriu si argintiu.


Cateva modele de impaturire a servetelelor la o masa festiva, video. Ingrediente: 7g carne de porc nu prea grasa, cepe mijlocii, 2-catei de usturoi, piper macinat si boabe, sare, ulei, o lingura de b.