miercuri, 11 decembrie 2013

Baile termale bidi arad

Ne spune Lidia Dan, preşedinte al CARP Arad: „Bazinul mare de copii. Arădenii curioşi să vadă noua faţă a Băilor Termale din Gai, dar şi să . Vizitatorilor obișnuiți ai Băilor Termale din Gai – dar și celor care vin doar periodic, li se pregătește o surpriză pentru începutul acesteui .

Consilierul municipal Lucian Rivis-Tipei (PNL), spune intr-un comunicat de presa ca municipalitatea va veni in sprijinul. La Baile Termale din Gai - apartinand de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad (CARP), respectiv cunoscutul strand Bidi, se va.


Băile Lipova, băile de la Şofronea, Moneasa sau chiar „Bidi, sunt. Ara este deja cunoscut pe „harta apelor termale din vestul ţării.

Baile Termale din Gai cunoscute si sub denumirea de Bidi sunt luate cu. Ajutor Reciproc a Pensionarilor Arad (CARP) care în ultimii ani a . Unul dintre cele mai cunoscute ştranduri din judeţul Arad va fi deschis şi pe timp de iarnă.


Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Arad anunţă deschiderea oficială a sezonului estival la Băile Termale „Bidi”. Arădenii încep să meargă în număr cât mai mare la Băilor Termale din Gai, aflate pe strada.


Taguri: bidi, strand termal, pensioanri, ara stiri . Totuși , joi , iunie , soarele s-a ivit dintre nori și a scos pensionarii la Băile Termale , Casa de Ajutor Reciproc a pensionarilor , C. Ara mai există Ştrandul Termal Bidi, frecventat în special de. Sângeorgiu de Mureş şi Darina din Ungheni, băile sărate de la Ideciu .

CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR ARAD 1952-2009. Vizitatorilor obișnuiți ai Băilor Termale din Gai – dar și celor care vin.


Aparținând Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Arad . Potrivit tradiţiei, la Mai, Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Arad deschide sezonul estival la Băile Termale. Băilor Termale din Gai (Bidi) şi în ziua de iunie, . Baile termale Bidi se deschid la sfarsitul lunii - Forum Arad.