vineri, 20 decembrie 2013

Proiecte case cu etaj

Proiecte si modele de case mici sau vile cu etaj sau mansarda. Portofoliul nostru contine modele de case si vile moderne, in stil occidental, proiecte case cu.


Proiect casa moderna cu etaj 1016-fatada-principala.

UBERhause stie ca zilele bune incep in dormitor. Cu bateriile reincarcate ai mereu voie buna sa te apuci din nou de treaba. Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are. Proiecte case-Casa de categorie medie, parter si etaj potrivita pentru un .

Proiecte de case desfasurate pe doua niveluri, Parter si Etaj sau Parter si Mansarda. Proiecte case etaj - proiecte tip case etaj proiectare, recompartimentari apartamente, dictionar tehnic constructii.


Proiecte Case cu Etaj (lemn, zidarie, metal, beton armat);prezentare oferta de proiectare si oferte constructie la rosu, semifinit si cheie (categoria case cu etaj). In categoria proiectelor de casa fara etaj, modelul Calista are o suprafata . Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EMG219. Proiecte Case Etaj - Proiectul casei Ana.


Descriere Proiect de Casa: Proiecte Case Etaj - Proiectul casei Ana . Proiecte Case Etaj - Proiectul casei Andy, organizat pe doua nivele: parter si etaj, asigura necesitatile unei familii numeroare.

Construieste-ti casa de vis incepand cu achizitionarea unui proiect de casa. Alege din catalogul nostru de case moderne, clasice, economice sau de lux.


Casele cu etaj au un spatiu interior mai mare care rezulta din lipsa inclinatiei acoperisului (eliminarea mansardei) cu o inaltime egala in toate zonele spatial . Acestea ar fi primele cuvinte cu care am caracteriza aceasta locuinta prezentata in acest proiect de casa cu parter si etaj. Cu o arhitectura robusta, ferestre mari .