vineri, 27 decembrie 2013

Daimon restaurant

Creat din pasiune pentru gastronomia mediteraneana, Restaurantul Daimon Trattoria imbina bogatia si armonia gusturilor cu traditia bucatariei italiene si . Incinta restaurantului Daimon Trattoria are solutia optima si pentru evenimentele restranse, atat prin Salonul Mare , pana la de invitati cat si prin Salonul Mic, . Daimon Club - Situat central, in apropiere de parcul Tineretului, clubul Daimon se adreseaza iubitorilor de distractii pe timp de zi cat si noaptea.

INSALATA DAIMON Piept de pui, mozzarella, jambon de Parma, fulgi de . Daimon Trattoria va poate fi alaturi pentru evenimente importante din viata, fiind locatie ideala pentru petreceri private: nunti, botezuri, mese festive, dar si pentru . Trattoria Daimon oferă o atmosferă agreabilă, servicii. Restaurant Daimon, s-au incheiat in seara asta.

Daimon Club, Restaurant Evenimente, Organizari Nunti, Sector restaurante nunti, restaurant nunta, trattoria, club, restaurant sector 4. Pentru mai multe detalii sau pentru meniuri personalizate, va rugam sa ne contactati. Un astfel de loc este Daimon Wellnes Club din Parcul Tineretului, vizavi de Sala . Restaurant DAIMON TRATTORIA Bucuresti Bucuresti Romania Trattoria Daimon imbina bogatia si armonia gusturilor cu traditia bucatariei italiene si .