vineri, 6 decembrie 2013

Teascuri de vanzare

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Vand presa de struguri (teasc)cu masa din inox cu rulment de presiune.

Alege din oferte pentru teasc de vanzare. Teasc de vanzare - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Anunțuri de Teascuri care corespund căutării dumneavoastră: Teascuri noi și second hand de vânzare. VAND TEASC DE STORS STRUGURI DEOSEBIT SCULA CARE NU SE MAI FACE IN ZILELE NOASTRE ARE VASUL TURNAT DIN FONTA GROASA DE .

Instructiuni de folosire teasc struguri litri:Descarca pdf. Fisa tehnica teasc struguri litri:Descarca pdf. Tragem la teasc la cumnatul din Criuleni in toamna lui 20- Duration: 5:46.


In catalog gasiti in vanzare teascuri de struguri in Chisinau la preturi reduse. Comandati presuri pentru struguri si fructe in Moldova de la producatori renumiti.


Va punem la dispozitie detalii si toata gama de teascuri si zdrobitoare. Cautand dupa criteriile : vand teasc struguri folosit am omis urmatoarele anunturi care ar putea corespunde partial criteriilor de cautare . Descoperiti produse din sectiunea Zdrobitori Si Teascuri De de la Agro Lgp Srl:.


Gardelina, Zdrobitor de struguri manual Gardelina, Afumati - Oferta vanzare.

Prese (teascuri) pentru struguri, cu ajutorul carora obtineti un vin de o. Suntem o firma specializata in vanzarea si service-ul utilajelor pentru mica agricultura. Teasc - Anunturi ce au legatura cu Teasc publicate pe anunturi-on-line.


Pret 6lei negociabil - TEASC PENTRU STRUGURI DE VANZARE - alex86. Acesta se afla in zona zona Teasc, una dintre cele mai dorite zone din orasul Teasc. Anunțuri cu proprietăți imobiliare de vânzare în Teasc, Dolj (anunțuri).


Nu am găsit anunțuri conform căutării tale, dar am găsit . Anunțuri gratuite Case - Vile de vânzare din Teasc, Dolj pe Lajumate.