vineri, 13 decembrie 2013

Detector gaz italgas carte tehnica

Detector gaze, senzor, electrovana gaz - Salut! Nu am o carte tehnica pentru detectorul respectiv, dar de regula acea avarie .

Pagini similareSenzorul de gaz PNI-GD-este folosit pentru a detecta mai multe tipuri de gaz: LPG, gaz natural, gaz CO,. Produsul este un detector de gaz cu montare pe perete, de mare stabilitate. Rearmarea electrovanei de gaz se face manual, dupa inlaturarea scurgerilor de gaz, .

Rearmarea electrovanei de gaz se face manual, dupa inlaturarea scurgerilor . Vă rugăm citiţi cu atenţie manualul de utilizare înainte de instalarea detectorului. Am un detector de gaze cu electrovalva aferenta care cand ii vine lui se. Cumpara acum Senzor gaz metan SG0Italgas si iti facem livrarea direct la santier. DETECTOR DE MONOXID DE CARBON PENTRU UZ CASNIC.


Monoxidul de carbon (CO) este un gaz toxic foarte periculos, care provine din arderea . Detectoarele de gaz metan si GPL seria model SE230K si respectiv SE233K sunt centraline de gaz metan sau GPL. LED GALBEN (FAULT): indica faptul ca senzorul de gaz este defect;. Colectivul de redactare a cartii tehnice: Traducere:. Avem de ani un detector de gaze atasat de centrala.


Arata profilul Adauga semn de carte la raspuns Trimite . Trei detectoare de gaz au dat alarma în imobil, dar firma a crezut că SUNT.