joi, 12 decembrie 2013

Manere mobila portelan

Maner portelan auriu floare rotunjit NU se mai poate aduce. Oferte speciale Manere - Accesorii mobilier de la FeroShop, preturi minime. Manere mobila din metal, plastic, portelan sau lemn.

Sunteti aici: Home Butoni manere Butoni manere antichizate. Accesorii de mobila si mobilier: Manere, manere ingropate, manere ingropate. Manere pentru mobilier modele clasice cu stil din piele si alama finisaje de calitate design italian productie Italia si Austria pentru mobilier din lemn masiv . Maner mobila Maner mobila, Buton mobila Maner, broasca, butuc, lacat, sistem de inchidere, balama de usi si geam, pervaz, picurator, .

Material: Zamac Finisaj: Alamit Antic Distanta Suruburi: mm. Manere si butoni din portelan - Manere mobila. Santi: avem o oferta foarte variata de accesorii mobila si mobilier.


Vechi manere, butoni mobila veche portelan. Sport, timp liber, arta Arta - Obiecte de colectie.


Max Hrm Consulting Srl Localitate: Cluj Napoca; Hrm Consulting Srl Manere din bronz si portelan . MANER PORTELAN TRANDAFIR ROZ AN713B-F DREPT Mărește. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria ACCESORII SI FERONERIE PENTRU MOBILA. Pagina de început Feronerie pentru mobilă Mânere pentru mobilier, cârlige pentru garderobă Mânere şi butoni pentru mobilier Porţelan .