joi, 26 decembrie 2013

Cuptorul cu microunde referat

Aparatul electric redus în dimensiuni şi uşor în exploatare - cuptorul cu microunde, nu numai că ajută în culinarie, dar, de asemenea, . Un cuptor este o instalație de încălzire a unui material pentru a-l supune,. Cuptorul este folosit pentru încălzit, copt, fript și uscat.

Aplicațiile microundelor prezintă interes în legătură cu propagarea acestora prin liniile de transmisie și prin ghidurile de undă, precum și cu rezonatoarele . Principii generale asupra dispozitivelor cu microunde. Energia microundelor a fost folosita in procesele industriale de foarte multi ani.


Cine a inventat cuptorul cu microunde și de ce?

Fiecare cuptor cu microunde are în dotare un magnetron, un tub în care electronii sunt. Ce este şi cum se foloseşte cuptorul cu microunde. Binefacerile şi pericolele cuptorului cu microunde. Afla cine a inventat cuptorul cu microunde si cum a reusit inventatorul cuptorului cu microunde sa faca aceasta descoperire.


Cuptorul cu microunde a devenit un obiect de uz casnic parca obligatoriu in orice bucatarie din lume. Acest tip de cuptor a ajuns un mijloc comod de a gati, . Revenim la Bill Hammack, “the engineer guy”, care îşi continuă seria de explicaţii tehnice acum luându-se de… cuptorul cu microunde.


O bucătărie modernă este nelipsită de un cuptor cu microunde.