marți, 3 decembrie 2013

Feliator mezeluri olx

Motor 220v cu reductor pe curea 2rotatii de la feliator mezeluri. Electrocasnice - Anunturi gratuite - feliator mezeluri. Aparate de bucatarie 42; Aparate de bucatarie 42.

Feliator profesional pentru mezeluri din inox. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Vand lazi frigorifice, cantare electronice si feliator mezeluri.


Electrocasnice Arad - Anunturi gratuite - feliator mezeluri.

Feliator de mezeluri metalic Silva Homeline AS521. Comparati preturile magazinelor online la Masini de feliat gasiti cel mai mic pret,. Feliati rapid si usor legume, carne, mezeluri, branza, cascaval, etc.


Facem angajari cu contract de munca individual in Germania pe perioada nedeterminata la ambalat si feliat mezeluri. Acest vanzator ofera Livrare cu verificare.


Adica este de acord sa deschizi coletul inainte de a plati pentru . Vand feliator mezeluri dimensiune 3Valy Horeca. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente . Vanzatoare magazin alimentar ,se lucreaza cu feliator pentru mezeluri, program.

Angajez sofer profesionist b,c+e Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX. Cumpara Ustensile si accesorii patiserie de la eMAG la preturi avantajoase.