marți, 3 decembrie 2013

Catalog scolar model

Catalog pentru utilizare provizorie (pana la distribuirea cataloageor oficiale). Dezbatere - Noile programe şcolare de gimnaziu Comentaţi.


Macheta catalogului pentru învățământ primar în limbile minorităților naționale începând cu anul școlar 2013-201 conform prevederilor art.

Are cineva un model de cata format electronic? Cine are un model de catalog aprobat de minister pt anul scolar . Model catalog examen calificarepostăriMai 2014model de catalog pentru Palatul CopiilorpostareOct 2012MODEL DE CATALOG PENTRU PALATUL COPIILORpostăriOct 2012catalog provizoriupostăriSept 2011Mai multe rezultate de la forum.


Pagini similareContul meu Catalog-Scolar.

Unităţile de învăţământ care apelează la serviciile noastre fac dovada preocupării faţă de elevii săi şi doresc păstrarea . Tipizate scolare necesare la evidena eficienta a datelor si inregistrarea activitatii scolare. Catalog primar model vechi, coperta carton gros-hartie. PRINCIPESA MARGARETA” Sector Bucureşti AN ŞCOLAR 20- 20CLASA a. Ziceti-mi si mie plz un link cu modelul de catalog scolar ala mare adica materiile note absente ala mare ca am gasit odata de mult da nu mai .