joi, 21 martie 2013

Vitrina frigorifica mica

Lada frigorifica cu vitrina-inghetata-carne-bauturi negociabil.

Ai 1oferte pentru Vitrine Frigorifice, cu preturi bune, Lei. Cumpara Vitrine Frigorifice cu Garantia de Livrare de pe Okazii. Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice Tip aparat Vitrina frigorifica, Vitrina de vinuri online de la eMAG. Cumpara frigidere si alte Frigidere si combine frigorifice Tip aparat Vitrina frigorifica online de la eMAG.


Vitrine frigorifice la cele mai bune preturi din Romania. Am de vanzare pulturi din tabla zincata in partea din fata inchise cu policarbona. Promovat Reparatii frigidere,masini de spalat rufe . O vitrina frigorifica spatioasa, cu termostat ajustabil pentru reglarea temperaturii, rafturi ajustabile si garnitura antibacteriana ce asigura conditii de igiena . Vitrina frigorifica second hand de la importatori, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Vitrinele sunt prevăzute cu iluminat interior; Posibilitatea montării în lanț; Perete laterale panoramice sau cu oglindă; Termometru electric; Gama de culori: RAL . Vitrine frigorifice orizontale pentru spaţii comerciale. Tipuri de vitrine: pentru carne proaspătă, mezeluri - V (÷ 4ºC); pentru produse lactate - S (÷ C); pentru . COMERCIALIZAM vitrine frigorifice pt mezeluri ,carne proaspata sau.


Vitrinele frigorifice verticale sunt destinate in special expunerii bauturilor, dar si al branzeturilor, produselor lactate ori al prajiturilor. Oferte de la SC GETIMES SRL si alte firme.


Mai gasiti vitrine frigorifice orizontale si vitrine frigorifice verticale. Alegeti dintr-o gama variata de vitrine frigorifice orizontale ideale pentru mezeluri, carne, peste, branzeturi si lactate, precum si vitrine inghetata pentru orice .