luni, 11 martie 2013

Plante benefice in functie de zodie

Horoscop: Ce plante te vindecă şi îţi poartă noroc în funcţie de zodia ta. Aceasta are multe efecte benefice şi îndepărtează riscul de amorţeală . De aceea, in functie de zodie, o anumita planta are efect maxim pentru fiecare dintre noi.

Cu masura, ardeiul iute si mustarul le sunt benefice. Plante de cameră potrivite în funcţie de zodie. Violetele albastre sunt benefice sub acoperişul persoanelor de artă.


Atat plantele, cat si planetele ne influenteaza sanatatea si starea de spirit.

Tocmai de aceea, in functia de zodie, o anumita planta are efect . Dă click pe fiecare zodie în parte ca să afli ce ce boli te pândesc și cu ce plante te poți tămădui, în funcție de zodia în care te-ai născut. Pe lângă zodia clasică, fiecărei persoane îi revine şi o floare reprezentativă. Trandafirul, macul sau crinul imperial sunt doar câteva dintre frumoasele flori care . Horoscop: Ce plante te vindecă şi îţi poartă noroc în funcţie de zodia ta Sursa:.


Aceasta are multe efecte benefice şi îndepărtează riscul de . Fiecare zodie are un comportament specific, astfel că și plantele care îi sunt benefice sunt specifice. Iată ce plante îți fac ție bine, în funcție . Plantele ce corespund acestor zodii vor avea si ele caracteristici “martiene”.

Pinul – este un arbore extrem de benefic. Zodiacul bolilor: aflati ce boli riscati in functie de zodia in care v-ati nascut! Orhideea este caracteristică Vărsătorului.


Descoperă ce floare te reprezintă, în funcţie de zodia ta şi ce spune despre tine.