miercuri, 20 martie 2013

Modele de perne decorative

Ca sa schimbi infatisarea unei camere e suficient sa schimbi pernele decorative de pe canapea. Vezi aici perne decorative din fetru, vesele . Ati fost vreodata curiosi sa aflati cum se fac modelele cu onduleuri pentru pernele decorative?

V-am pregatit tutoriale pentru a afla acest secret. Se apropie Craciunul, momentul cand toata casa va fi imbracata de sarbatoare, de aceea iti propunem aceste modele de perne decorative . Combinatie interesanta de culori pentru o perna decorativa maro crem si turcoaz; Copac realizat din nasturi; Diverse modele de perne decorative; Fata de perna . Pernele sunt realizate manual cu ajutorul unor schițe.

Ele se pot face din diverse materiale și o gamă largă de modele. V-ati gandit vreodata cum sa creati singuri perne decorative?


Pernele decorative sunt cea mai simplă metodă de a schimba look-ul unei camere și de a o înveseli. Despre modele de perne decorative pe Kudika.


Articole despre modele decorative, dormitor, accesorii pentru casa, accesorii decorative, amenajari, perne, . Iata cateva modele de perne decoratve din care te poti inspira si tu atunci cand vrei sa schimbi ceva la imaginea locuintei tale!