marți, 12 martie 2013

Masa extractibila

Din cauza spatiului limitat din locuinte, de multe ori masa de sufragerie nu mai are loc. Solutia este o masa extensibila, cu functii multiple. Descriere produs: Sistem pentru masa extractibila din sertar - Cocktail COCKTAILeste un sistem pentru masa extractibila sub forma de peninsula, pastrata, .

Descriere produs: Sistem pentru masa extractibila, din sertar, model LUNCH LUNCH este un sistem pentru masa extractibila sub forma de peninsula care poate . Mecanism pentru masa plianta,extensibila. Masa Extensibila Carmen este foarte usor de extins si restrans datorita sistemului de extensie cu role ce permite extinderea cu o mana.

Masa rotunda pentru bucatarie sau living, extensibila , nuante variate, diamteru 100. Masa extensibila, prevazuta cu sistem extensie metalic, cu dubla utilitate, . Finisaj: Aluminiu Disponibil numai la comanda,10-zile!


Set de livrare:feronerie p-u masa extensibila cu blat de lucru, distantiere p-u compensare perete lateral + instructiuni de montare. Sina masa extractibila din sertar LUNCH, 1115mm, 60kg, produs din gama Sine mese extensibile.


Sina masa extractibila din sertar LUNCH, 1115mm, 60kg. Oferte din Magazin cu: masa extensibila, masa circular, masa mdf, masa extensibila stejar - pag 1. Denumire Cod Preţ Top Flex masă 30kg extractibilă 8min 500mm 52set 554. O masa extensibila este o piesa de mobilier extrem de utila si practica, mai ales pentru cei care se confrunta cu lipsa spatiului. Alege din oferte pentru masa extensibila.


Masa extensibila - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Produsul Urmator Masa extensibila TopFlex 1 .