miercuri, 20 martie 2013

Curatare gudron cu naftalina

Cred ca pe cei mai multi ii sperie depunerea de gudron de pe peretii. In interiorul ei si la capacul din spate curge gudron care are o. Probabil ca s-a aprins gudronul cand am curatat centrala.

Nov 2011Cazane atmosferice pe combustibili solizi - Page 19postăriIan 2009Cosuri de fum - Page 4postăriOct 2008Mai multe rezultate de la forum. Curatarea sobelor din teracota se face anual,ori la inceputul iernii,ori primavara! Are in prezent,pe circuitul de fum depuneri de cenusa neagra+gudron.


Curatare centrale termice pe combustibil soli peleti, seminee, sobe, cosuri si hornuri de fum.

Curativ: intretine cosurile, dezlipeste funinginea si degradeaza gudronul. Preventiv: previne aprinderea focului in conducte si creste randamentul de incalzire. Solutie agent curatare centrale termice pe lemne sobe seminee hornuri,. Produse pentru indepartare funingine , gudron , smoala, catran, din. Cosul de fum al centralei termice ar trebui curatat cat mai des pentru a nu lasa ca acesta sa se.


Acum am incercat tot felul de prafuri din comert si naftalina dar nu se compara cu motorina. Praf pentru curatare chimica centrale termice.


Produsul distruge si elimina gudronul din centrale termice pe combustibil soli sobe şi hornuri de fum. Antigudron Doza Kartus Profesionale produs special pentru curatare chimica, distrugere si eliminare gudron si intretinere seminee , sobe şi hornuri de fum.

Vaporii de naftalină au omorât un bărbat în vârstă de de ani, din Dâmboviţa, iar soţia şi fetiţa lui, în vârstă de ani, au ajuns la spital în stare . Dupa ce ati curatat bine, nu uitati sa inchideti clapeta la loc! Cred ca pe cei mai multi ii sperie depunerea de gudron de pe peretii cazanului.


Daca nu se apeleaza la cosari pentru a curata cosurile de fum de funingine gudroane depuse sau caldura, tila, sport. După ce stratul de gudron a fost curăţat, se reface jarul în cazan, se refac toate condiţiile .