marți, 26 martie 2013

Fierastrau de oase electric

Fierastrau electric pentru transare, tip EFA 8 se folosesc la taierea oaselor . Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Plan de lucru in inox alimentar cu impingator.

Fierastrau pentru taiat oase si produse alimentare congelate. Masini electrice cu diferite arii de taiere, livrare rapida! Alege din 8oferte pentru fierastrau electric.


Fierastrau electric - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Fierastrau de oase si carne congelataButon de urgenta Frana de motor Dispozitiv. Producator: Black Decker Model: KS880EC Descriere Fierastrau electric orizontal BlackDecker KS880EC, un fierăstrău electric conceput pentru tăierea . Fierastrau electric pentru taiat oase - Fierastrau electric cu acumulator. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Ferăstrău electric portabil.


Pagina startCarmangerieFierastraiePanza pentru fierastrau oase profesional. Fierastrau pentru macelari, cu cadru din inox si sistem de prindere rapida a panzei - cm. Echipament complet carmangerie , Fierastrau circular cu masa mobila utilaj prelucrare lemn , Fierastrau pt metal , Vand teren, casa de vanzare, MASINA DE . Fierastrau electric taiat oase - dimensiuni (Lxlxh): 43x43xcm - alimentare: 2V; putere: kw - lungime band de taiere: 16mm - suprafata de lucru: . Fierastrau oase 16mm aluminiu de la Discovery Industry.


Preturi, produse si reduceri la fierastrau, fierastrau electric si obi.