marți, 26 martie 2013

Ghivece facute manual

Mai sunt cateva ore si se termina anul 20si intram in noul an 201 cu ocazia asta urez si eu sa fie un an mai bun,cu . Idei de ghivece creative realizate din borcane Borcane mici si frumoase transformate in ghivece creative care se vor potrivi in orice decor. Baie pentru pasari si ghivece de gradina proiecte usoare si ieftine.

Ciupercute facute din vase de teracota si tevi de scurgere proiecte . Decoratiuni de gradina facute acasa diy garden decoration ideas 3. Un gradinar mai priceput si-a mesterit cateva ghivece personalizate, . Ghivece flori pentru interior si exterior, confectionate din fibra de sticla.

Colectie de idei de ghivece de flori si jardiniere, cu buget redus, realizate de tine, acasa. DIY jardiniera pentru flori facuta acasa.


Cand cultivi plante in ghivece menite sa ramana in gradina, ai face bine sa alegi recipiente care sa reziste tuturor conditiilor meteo. Este primavara, pamantul se innoieste dupa o iarna lunga, iar gradina ta trebuie sa arate exceptional cu toti pomii, toate plantele si florile pe . Ghivecele decorative pentru plante reprezinta cea mai simpla metoda prin care iti poti redecora aproape imediat curtea, gradina sau.


Cred ca satisfactia e foarte mare cand ai asa lucruri frumoase facute de mainile tale:) Raportează. Da,lucrul facut de mana ta se cheama lucru manual!


Inveseleste-ti gradina sau balconul cu ghivece pictate de tine si . Atunci ai putea sa-ti faci ghivece ingenioase din sticle de plastic.

Ora de lucru manual nu este doar pentru copii. Cum sa faci un ghiveci pentru flori, un suport pentru ziare sau reviste, un cos de gunoi, o barca, o pluta sau un feeder pentru pasari din sticle de . Ghivecele, amforele si vasele din ceramica pot deveni punctul de atractie al casei si gradinii dumneavoastra datorita formelor si frumusetii aparte, data de .