marți, 19 martie 2013

Cabine dus sticla anticalcar

Perete lateral Huppe Alpha PW 80x1cm sticla tratata anticalcar. Perete lateral cabina dus Radaway Espera Sdreapta 80x2cm. Cabina de dus, Usa din sticla, placari cu sticla securizata.

Pereti sticla pentru dus, anticalcar, la comanda. Tip: cabina dus walk-in fara cadita dus Caracteristici: material geasticla securizata, tratata anticalcar, grosime: mm finisaj profil: crom se monteaza pe . Cabina de dus la 1grade,sticla securizata, treatata anticalcar, timeless.


Simplu, inainte sa achizitionezi o cabina de dus stabileste-ti prioritatile si mai ales informeaza-te cu privire.

Cabinele de duş se execută, în general, din sticlă clară de sau mm.

Mi-am luat cabina de dus cu geamuri normale si desi le spal foarte. Compartimentari aferente spatiilor sanitare si cabinelor de dus. Avantajul executiei de panouri fixe si usi din sticla este ca putem realiza totul la dimensiunile.


Cabinele de duş din sticlă au talentul secret de a se murdări foarte tare şi depunerile de piatră par să îţi facă în ciudă. Aceesoriile de clasa si transparenta fac diferenta intre cabinele clasice de dus si cele integral din sticla tratata anticalcar, securizata si personalizata.


Sticla folosita pentru cabinele de dus este securizata de 8mm sau mm dupa. La cerinţele beneficiarului, la execuţia cabinei de duş, se poate folosi sticlă colorată în masă sau modele de dungi sablate tratate anticalcar. Balamale din inox pentru cabinele cu usa batanta. Sistem de glisare din inox pentru cele cu usa culisanta.


Oferim clientiilor nostrii optional: Sticla anticalcar. Simboluri utilizate, Cabine şi uşi de duş, Dușuri, Produse, RAVAK RO.


RAVAK ANTICALC creează un scut invizibil pe sticlă care respinge apa şi protejează . Va invitam sa consultati oferta magazinului nostru de cabine pentru dus din sticla cu usi culisante. Veti gasi toate modelele pe care vi le doriti la preturi foarte .