luni, 25 martie 2013

President spa tg mures pret

La intrarea în Târgu-Mureş, gasesti Aqua Rock Spa. Aici, pentru câteva ore, rămâi suspendat într-o altă lume, frumoasă, exotică şi plină de surprize.

Aici, pentru câteva ore, rămâi suspendat într-o altă lume, frumoasă, exotică şi plină de . Conceptul de relaxare si bunăstare sunt iremediabil îmbinate la Aqua Rock Spa. Targu-Mures; Today -3° C; Tomorrow -3° C. Hotelul President este situat pe E6 la intrarea în Târgu-Mureş, la doar 7.

Hotelul President se află pe drumul E6 la intrarea în Târgu-Mureş, la doar km de. Centrul de spa Aqua Rock este luxos şi ultramodern şi oferă săli de fitness şi aerobic, salon. Profitați acum de acest preț excelent pentru sejurul următor. Cazare online cu mari reduceri la Hotel President Târgu Mureş. Proprietatea pune la dispoziţie un centru spa şi restaurante.


AQUA DAY SPA TARGU MURES - CENTRU SPA WELLNESS. Clientii hotelului beneficiaza GRATUIT de acces la SPA WELLNESS. Evadati din tumultul vietii cotidiene din Targu Mures, in incinta complexului BUSINESS, .