luni, 25 martie 2013

Green forest timisoara

Designer si producator de mobilier de birou cu o experienta de de ani, GreenForest va ofera solutii profesionale de amenajare a spatiilor de tip office. De la lansarea pe piaţă în anul 199 compania GreenForest s-a impus ca unul dintre cei.

Produsele comandate vor fi livrate prin curier sau pot fi ridicate de la unul dintre showroom-urile GREENFOREST SRL din Timisoara, Bucuresti sau Cluj, avand . Greenforest din Timisoara s-a impus ca unul dintre cei mai importanti producatori si dezvoltatori de amenajari cu mobilier pentru birou. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in .

Vezi mai multe de la Greenforest, conectându-te la Facebook. Producătorul de mobilă GreenForest din Timişoara, deţinut de antreprenori români, a înregistrat o creştere de a afacerilor în primele nouă . Profita de un nou standard de locuit in Timisoara.


Complexul rezidential cu apartamente noi de vanzare in Timisoara, cu o camera extra! Productia si comercializarea de mobilier pentru birouri, hoteluri,bucatarii, dormitor, living, scoala. Mobilierul pentru birouri se regaseste in urmato. A small video with some shoots from The Green Forest located in Timisoara, Romania. Greenforest SRL, Strada Simion Bărnuţiu Nr. Timişoara, Telefon 0242cu Orar şi Indicații rutiere.


Our computer-assisted production, as cells production metho giving us a competitive . Explore Timisoara, Greenforest Movi, and more! Greenforest Timisoara - Producator mobila.