vineri, 29 martie 2013

Cearceaf pat cu elastic 180x200

Cumpara Cearceaf de pat Mendola Bedding Jersey cu elastic 1x 2cm, Alb online de la eMAG la pret avantajos. Gamă variată de cearșafuri cu elastic, din materiale de calitate și la prețuri mici.


Cearsaf elastic 180x2gri deschis KRON.

Specificatii : Material: bumbac, elastic. Cearceaful este confectionat din bumbac pur 1 si este de dimensiunea de 180x20 ideal pt. Cearceafuri de pat cu elastic de jur-imprejur (pe toate partile).

Avantaje : foarte usor de aplicat protejeaza partea superioa. Cearceaf de pat cu elastic din bumbac 1. Se potriveşte cu saltelele cu grosimea până la cm; pentru cearşafuri cu elastic. Comanda online Cearceaf de pat cu elastic Mendola din bumbac jersey alb 180x2cm, produs de calitate, pret avantajos. Comanda online cearceafuri de pat, cearceafuri de pat cu elastic si seturi formate din.


Cearceaf de pat cu elastic Mendola din bumbac jersey mov 180x2cm. Cearceaf pat cu elastic Renforce Pumpkin - 1X 2cm + cm H.

Cearceaful de pat Pumpkin este ideal pentru dormitoarele care au mobila clasica din . Cearsaf de pat inteligent, din bumbac, pentru pat dublu. Cu margini elastice, care va permit sa intindeti cearsaful in jurul saltelei.


Cearceaf cu elastic 160x200cm bleu Tarrington House. Cearceaf de pat damasc xxL 240x260cm H-Line. Compara preturile la Cearsaf Cu Elastic, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!