joi, 14 martie 2013

Silicon rosu pret

Oferte pentru silicon rosu la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără silicon rosu de la unul din magazinele noastre. Silicon rosu high temp 310ml la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SILICONI SI ETANSANTI . Silicon Ceresit CS rezistent la temperatura la cel mai bun pret acum la. Mod de aplicare: Cu pistolul pentru silicon; Culoare: Rosu; Poate fi vopsit: Nu . Ideal pentru umplerea cusaturi, gauri si crapaturi in locuri care sunt expuse la temperaturi ridicate Silicon rosu rezistent la temperatura Bison - ml Ideal pentru .

Silicon rosu pentru temperatura BISON - 2ml Pentru etansare. Pastă cu silicon rosu pentru garnituri 2+- 85gr la 1RON. Afla detalii despre Pastă cu silicon rosu pentru garnituri 2+- 85gr si vezi parerile celorlalti.


Pentru porţiunile cu temperaturi mari, ţevi de eşapament şi diverse sisteme de evacuare, supape, etanşeizări, termostat, băi de ulei. AutoLux lei; Mastic pentru garnituri rosu Breckner - silicon rosu - PACHET .