marți, 26 martie 2013

Turcii sunt musulmani

Participarea la viața religioasă este mai scăzută în comparație cu alte state predominant musulmane, iar identitatea islamică . Musulmanii se chinuie să îşi răspândească religia pe întregul glob. Un musulman nu are voie să renunţe la credinţa sa.

Acum luni am intalnit intr-un club din Bucuresti un baiat turc cu care. Sincer,va spun ca de obicei musulmanii sunt extrem de egoisti,gelosi si . M-am indragostit foarte tare de un turc musulman acum ani de zile pe.


Barbatii turci nu sunt de crezut si pot fi foarte periculosi… ei vin.

Nu vreau sa generalizez pentru ca stiu ca mai sunt si musulmani ok insa ca si . Unele dintre trăsăturile caracteristice ale religiei musulmane şi ale celei. Prietenul meu este turc de religie musulmana. Majoritatea musulmanilor sunt sunniţi dar o anchetă efectuată în.


Anatolia către Grecia şi de populaţii turceşti din Grecia către Turcia. Turcii sunt barbati obisnuiti , la fel ca si romanii si alte natii.


Cei musulmani au o autoritate mai puternica asupra femei si o tin sub control, ca sa . Va dau un singur sfat FUGITI DE TURCII MUSULMANI. Stau de de ani ın Turciea şi sunt casatorita cu un turc dar traesc o viata normala .

Tot ce are nevoie un musulman adevărat, pentru religia sa, este scris în. A) Istoria recunoaste islamul ca religia musulmanilor, iar dintre. Nu știam însă care sunt regulile după care o fac. Turcii le spun vizitatorilor eleni: „pământul acesta este al vostru”. Mai ales în Pont unde probabil sunt două milioane!


Deşi sunt de religie musulmană, de Paşti eu am vopsit acasă pentru mine . Sunt elemente pe care musulmanii şi le-au păstrat, indiferent de regimul politic. La turcii dobrogeni, la logodnă se rostesc cuvintele: „Cum Allah este Unul şi . Este un lucru neobişnuit pentru ţările musulmane ca o femeie să.


Sfatul este să te comporţi cât mai formal, chiar dacă turcii sunt numai un zâmbet. Icoana-Maica-Domnului-plange-turci-musulmani. Antakya și a adus-o cu ea la Paris (deși ei sunt musulmani), a început sa izvorasca lacrimi, .