joi, 28 martie 2013

Paturi dormitor ikea

Un somn bun începe cu gama de paturi IKEA. Descoperă mobilierul pentru dormitor care îţi oferă spaţiul de care ai . HEMNES include paturi de mai multe dimensiuni, un divan extensibil cu depozitare, plus toate celelalte la care te aştepţi de la un dormitor clasic.

Picioare de pat Paturi cu spaţiu de depozitare Paturi matrimoniale Saltele din . BRIMNES cadru pat, alb Lungime: 2cm Lăţime: 1cm Înălțime: ? BRIMNES cadru pat+depozitare+tăblie pat, n, Lönset Lungime: 2cm . VALLENTUNA modul pat cu spătar, Hillared verde Lăţime: 1cm Adâncime: .

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI. Pat Malm Ikea 140x2+ Somiera + Saltea Sultan. Pat ikea - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Mobilier mammut ikea (SIFONIER+COMODA) - Pat dormitor, Cires. La Naturlich gasesti mobila dormitor si paturi dintr-o gama variata de mobila si mobilier. Vezi modele mobila dormitor si paturi la preturi avantajoase. O colectie variata de modele si dimensiuni intr-o gama si mai variata de materiale si culorii.


Ce fel de mobilier trebuie sa alegem pentru dormitor, Cele mai noi modele. Cei de la Ikea au inteles aceasta nevoie fireasca, creand modele de paturi din cele mai variate cu design pe gustul fiecaruia.

Mobexpert pat, 160x200cm, somiera inclusa alb Apolo Livrare rapidă din stoc.