luni, 25 martie 2013

Microfon pentru dvr

Microfon de interior cu conector RCA si mufa alimentare 12V curent continuu. Este destinat conectarii la orice unitate DVR ce suporta intrari audio. Microfon cu amplificare pentru camere si sisteme de supraveghere destinat pentru a fi conectat la intrarea audio de la aparate precum DVR, NVR, camere IP, .

Cumpara Microfon PNI MS0pentru sisteme de supraveghere online de la eMAG la pret avantajos. Reducere la Microfoane Supraveghere Microfon Supraveghere A2t.


MICROFON CAMERE SUPRAVEGHERE CU AMPLIFICARE. Microfon cu alimentare; Sunet scazut; Fidelitate inalta; Frecventa: 100- .

Microfon camere supraveghere cu amplificare, de foarte mici dimensiuni, creat special pentru a fi conectat la inregistratoare audio-video(DVR) sau la orice alta . Microfon cu fir pentru sisteme de supraveghere MIC_AM0- acoperire de maxim. Semnalul se transmite prin conectorul RCA (alb) care va fi conectat la DVR, . Microfoane CCTV, microfon pentru camere supraveghere video si DVR. Microfoanele pot fi folosite la orice tip de camera de supraveghere video si DVR.


Microfoane ascunse, miniatura, cu sensibilitate foarte mare pentru completarea inregistrarilor video cu inregistrari audio pe DVR-uri. CCTV Video Tutorials by the CCTV Camera Experts This video demonstrates how to.


Supraveghere video, Microfon dvr activ supraveghere audio, alimentator 12V, conector BNC, protectie la descarcari electrice. Microfon dvr - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Microfon destinat monitorizarii unor suprafete de pana in 1mp, utilizat in sisteme. Camera supraveghere AVC 5MICROFON Obiectiv 6-mm. Microfon DVR CCTV, microfoane camere supraveghere video. Bucuresti, judet Bucuresti, Sectorul Adaugat La 09:0 octombrie 201 Numar anunt: . Compara preturile la Microfon si Supraveghere si securitate, gaseste cea mai buna.


Problema sunet DVR - Salutare, Am si eu nevoie de putin ajutor din. DVR si la DVR-ul vechi atunci cand conectez un microfon in . V-1este solutia ideala pentru un microfon de DVR.


Mini microfon spy pentru camere CCTV DVR. De regula, camerele de supraveghere capteaza doar imaginea, fara sunet.