marți, 12 martie 2013

Bumbac dublu satinat metraj

Bumbac dublu satinat pentru lenjerie de pat,. Dispune de o cantitate mare de bubac dublu satinat pentru lenjerie de pat, diferite . Material Satinat si alte tipuri de materiale textile de la Sabaev.

Pret :3rola ( ml x material din bumbac 1 Pretul este pentru val ( m ) Preturile afisate sunt exprimate i. Material lenjerie de pat cu diverse imprimeuri. Lenjerii bumbac satinat creponat, Lenjerii dublu satinate, etc.


Lenjerii 3 Lenjerii bumbac dublu satinat, Lenjerii bumbac creponat, Lenjerii jacquar etc.

Tesaturi bumbac: bumbac imprimat, chiffon satinat, bumbac creponat, finet, damasc,. Lenjerii bumbac satinat, Lenjerii bumbac dublu satinat, Lenjerii jacquard. Este confectionata din bumbac dublu satinat deosebit de rezistent. Lenjerie de pat realizata din bumbac creponat satinat de inalta calitate.


Finetul este un material pufos, din bumbac 1, care asigura stabilitatea culorii si durabilitatea in timp a tesaturii. Material lenjerie pat, metraje - Lei, Casa. Material bumbac 1 pentru lenjerie de pat, culoare mustar, 385x2cm, NOU.


OFERTA :Material lenjerii pat Bumbac satinat metraj. In general lenjeriile de pat din satin de bumbac mercerizat se regasesc sub denumirea generica de bumbac dublu satinat.

Daca va place confortul oferit de o lenjerie de pat din bumbac dar nu. Cautare produse metraj tesaturi bumbac pentru lenjerie pat - preturi si culori - Lenjerie din bumbac satinat pentru pat dublu 3D - Pantera - poze . Lenjeria de persoane bumbac satinat contine: plic plapuma 170x2cm, cearceaf pat. Larisa Dudciuc Bumbac dublu satinat aveti?


Partener TEX - lenjerii de pat Buna, nu vindem metraje, confectionam lenjerii la comanda din material.