miercuri, 13 martie 2013

Foisor gradina lemn

Dacă ai o grădină destul de generosă ca dimensiuni, nu ezita să îi diversifici.

Acest foişor este unul de mari dimensiuni, cu acoperiş din lemn şi structură din . Un foisor din lemn este un spatiu confortabil pentru familia dumneavoastra daca este amenajat si pozitionat corespunzator in gradina. Un foisor din lemn este ideal in cazul in care nu ai terasa la casa sau vrei sa iti faci un colt de relaxare intr-un loc linistit din gradina.

Firma noastra executa foisoare din lemn pe comanda oriunde i. Pretul se calculeaza in functie de cerintele dvs. Garantam cel mai mic pret si cea mai buna calitate de pe piata. Foisoare, pergole, pavilioane, casute, terase din lemn pentru gradina Dvs. Foisor lemn gradina de la producatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.


Foisor din lemn cu masa si banci, 6x8xm. Pavilion hexagonal din lemn, cu diagonala m. Foisor de inspiratie alpina, realizat din piatra si lemn de cedru si cu acoperis din metal.


Foisor simplu, potrivit in orice gradina clasica. Etapele construirii unui foișor de lemn pentru grădină cu cherestea de la Hornbach.