luni, 18 martie 2013

Scaun fragmentat

Scaunele cu miros respingător indică o digestie proastă şi faptul că materiile rezultate în urma digestiei stagnează mult. O constipaţie cu scaun tare fragmentat in succesiune cu diaree, cu scaun păstos sau apos. In intestinul iritabil predomină constipaţia, adică .

Gazele intestinale urmate de scaune diareice pot semnala si existenta unei parazitoze intestinale, alergia alimentara sau intoleranta la lactoza. Daca scaunele dumneavoastra sunt de culoare foarte deschisa, bej sau galben, este un semn ca aveti.


Nu e o plăcere să-ţi analizezi scaunul, dar e una din cele mai simple măsuri pe care le poţi lua pentru a-ţi evalua sănătatea digestivă şi . In intestinul iritabil se poate evidentia sange rosu la sfarsitul scaunului prin.

Formele cu diaree prezinta scaune moi sau apoase, cu sau fara dureri. Frecvent apare falsa diaree - eliminari de fecale fragmentate, amestecate cu mucus, . Scaunul ne poate spune multe despre starea noastra de sanatate.


Cat de des mergi la baie, cat de multe materii fecale elimini, toate acestea iti pot indica starea . Sistemul tau digestiv descompune hrana, astfel incat sa poata fi absorbita in fluxul sanguin si livrata diverselor parti ale corpului tau.