luni, 25 martie 2013

Pompe stropit via second hand

Pompa de stropit vita de vie si pomi fructiferi. Vermorel,pompa stropit litri pvc, actionare manuala. Pompa de stropit pomi si vie electrica cu acumulator.

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Pompa de stropit in vie si livada bazin 300- 30litri, purtate sau tractate, ventilatoare. Atomizoare noi și second hand de vânzare.


Inaintea inventarii atomizorului agriculturii foloseau pompe manuale pentru a imprastia lichide de ierbicidare.

Vand reductor pentru pompa de stropit via tip Mpps 300. Fiind un utilaj care se poarta in spate, deci confortabil, si care detine o maneta speciala pentru o directie perfecta de stropire, atomizoarele sunt utilajele ideale . Aparat de stropit Honda CPH 1- Duration: 7:19.


Ai 2oferte pentru Pompe pentru stropit, cu preturi bune, Lei. Cumpara Pompe pentru stropit cu Garantia de Livrare de pe Okazii. POMPA VECHE SAU VIERMUREL DE STROPIT VIA DIN METAL CUPRU SI . Agro-Catalog ofera servicii de consultanta in achizitionarea,pompe pentru stropit pomi si vie, atomizor pomi si vie, pompe de stropit,masini de stropit atomizor. Masinile de stropit se folosesc pentru stropirea viilor si livezilor.


Masina pt Erbicidare Dammann ANP 40241i second hand import masina pt stropit erbicide masina erbicidare.

Pompe de stropit via si livada, toate capacitatile. Preturi pentru APARATE PENTRU STROPIT de la lei. Anunturi Pompa stropit via pompa stropit pomii atomizor presa struguri masina de stropit Diverse.


Anunturi Pompe stropit second hand - Anunturi vanzari si cumparari pompe stropit second hand - 03-Nov-20pe Anunturi Biz.