joi, 21 martie 2013

Trandafirul de damasc

Aşa cum sugerează şi numele pe care îl poartă, trandafirul de Damasc este originar din împrejurimile capitalei Siriei. O familie de brasoveni si-a investit economiile intr-o plantatie cu trandafiri de Damasc, iar acum dulceata si siropul facute dupa reteta proprie . Trandafirul de dulceata Damasc (Roza Kazanlik) este una dintre tufele de trandafiri cu cea mai bună inflorire.

Florile au o culoare roz movuliu si miros minunat. Trandafir de dulceata, rosa damascena, rose, bussora rose, damasc.


Rosa Damascena se mai regăsește sub denumirea de Trandafirul de Damasc, Trandafirul de Kazanlak sau Rosa Damascena Trigintipetala . Trandafirul de dulceata: recoltare petale, specii (Rosa rugosa, damascena, Rosa × damascena (RO-Trandafir de Damasc; EN-Damask rose).

Legendarul trandafir de Damasc este victima războiului și a secetei din Siria. Este una dintre cele mai vechi flori din istorie, intens folosită de . Cremă de brânză cu ceapă verde, mărar şi petale de trandafiri.


Butasi trandafiri de dulceata Rosa Damascena Kazanlik. Trandafirul de Damasc previne apariția ridurilor și catifelează pielea, iar în contact cu organismul Trandafirul de Damasc vă protejează de răceli.


Trandafirul de Damasc se cultivă încă din antichitate, fiind astăzi una dintre cele mai apreciate plante aromatice, decorative, antierozionale şi . Trandafirul de dulceata, cunoscut si sub denumirea de Trandafirul de Damasc, este o planta care produce flori roz, foarte parfumate, . Legendarul trandafir de Damasc este victima războiului şi a secetei din Siria.

Trandafirul de Damasc cu florile duble roz, deosebit de parfumate are multiple utilizări. Nume engleza: Rose, Bussora rose, Damasc rose Partea folosita: Petalele. Butasul de trandafir se livreaza la casoleta cu pamant X (CM) bucata RON -Butas de trandafir se livreaza la casolete cu pamant x (CM) BUC 8 . Petale de trandafiri (rosa de damasc) ptr dulceata uscate.


Produse piata - alimentatie Alte produse alimentare. Prospect Absolut de Trandafir de Damasc - Mayam O esenta fermecatoare, rara si pretioasa, cu un parfu.