joi, 14 martie 2013

Matrite silicon piatra decorativa

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Matrite pavele, piatra decorativă si gar foarte multe matrite+masa vibranta . SILICON HT - MATRITE FLEXIBILE SILICON - PENTRU TURNAT CIMENT - TREPTE.

Matrite din Matrite de la producatori, distribuitori, importatori directi prezenti pe. Matrita Imitatie piatra Z pentru placare ziduri de la S. Orice tip de pavele si matrite numai la universalconcrete.


Matrita pentru piatra decorativa la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria NATURALA. Obtineti cel mai bun pret pentru MATRITE SILICON pe Afacerist. Fabrica PIETRA produce dale si placari din piatra de calcar reconstituita, avand o experienta de ani in Romania.


SILICON Matrite si modele - precizie in reproducere detalii, stabilitate. Matritele pe care le folosim sunt de foarte buna calitate . Importator si distribuitor matrite de plastic, forme pentru turnare gips sau ceramofix si ceramite.


QDC0- set matrite silicon ursulet pt briose. Matritele pe care le comercializam sunt din silicon si sunt produse in SUA de catre firma. Matritele se pot comanda la bucata sau set.

Realizeaza usor si rapid matrite din silicon sau matrite din poliuretan si poti reproduce .