vineri, 22 martie 2013

Monstera deliciosa feng shui

Informatii, articole, poze si video despre monstera deliciosa. Stiai ca, potrivit filosofiei Feng Shui, dormitorul nu trebuie decorat cu flori moarte si crengi pentru a . In Feng Shui, plantele genereaza propriul lor camp de energie ch'i, creaza o atmosfera mai proaspata si .

Monstera deliciosa este considerata a fi o planta yin in Feng Shui despre care se spune ca restaureze calmul si pacea. Plantele de apartament sînt foarte importante în filosofia feng shui, pentru că.


Cu frunzele ei mari, atîrnătoare, planta Monstera deliciosa este . Acum ca sa concluzionez: Monstera Deliciosa are unele efecte.

Feng Shui philosophy says all things around us are possessed of a vital energy that moves inside our. The Monstera deliciosa plant is considered to be Yin.


Filosofia Feng Shui spune ca toate lucrurile din jurul nostru poseda o energie. Monstera deliciosa este considerata a fi yin oi este deci o specie perfecta . The large floppy leaves of the Swiss Cheese Plant - Monstera deliciosa are yin and is an ideal species for an area that needs calming especially in the south, . Monstera deliciosa sau philodendron cu frunza rupta, cum i se mai spune, trebuie. Feng Shui este o arta estica veche de mii de ani care ne ajuta sa aducem .