marți, 12 martie 2013

Glisiere sertar

Glisiere si sisteme sertare, sisteme de glisare, sisteme sertare bucatarie, oferte si pret glisiera sertar. Cumpara acum Glisiere si iti facem livrarea direct la santier.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria GLISIERE PENTRU MOBILA.

Preturi pentru GLISIERE PENTRU MOBILA de la lei. ANTARO - sertare cu laterale metalice 500mm. Glisiere din categoria Sina sertar si alte accesorii de mobila si mobilier.


INVATA SA ALEGI CALITATEA Analizeaza rezistenta materialului, stabilitatea, functiile oferite de o glisiera.

Cu opțiuni pentru fiecare capacitate de încărcare, testat și dovedit atât . O alta componenta absolut necesara oricarui mobilier cu sertare este glisiera de sertar. Cu acestea putem avea la indemana produsele dorite . Accesorii mobila - Glisierele Tandem cu Tip On - BLUM.


Glisiere Blum Tandem cu amortizor sertare 500mm. Sunteti aici: Home Accesorii mobila Glisiere sertare. Glisiera Gamet cu amortizare la inchidere,extragere totala. Glisiere cu role, extragere partiala, Standard-Blum, pentru sertar cu adancime de 5mm - Glisiere cu role STANDARD Blum.


Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Balamale, balamale basculante, glisiere.

Adâncime sertar: 3mm;Material: oţel;Finisaj: alb. Pentru acele situatii in care nu considerati necesara investitia intr-un sertar cu laterale metalice dar doriti un minim de confort in utilizarea sertarului, glisierele . Amortizor închidere sertar cu glisiere Solido: Amortizorul are rolul de a asigura închidrea lentă și silențioasă a sertarelor ce sunt prevăzute cu glisiere cu role . Blum, amortizare, amortizoare glisiere pe role, amortizor pentru sertare, amortizor pentru glisiere . TANDEM, sistemul de glisare ascuns pentru sertare de lemn, poate fi folosit.


Glisiere cu extragere parţială şi glisiere cu extragere totală, lungimi nominale de . Glisiere - Mobila la comanda Brasov Glisierele sunt un element esential deoarece acestea fac posibila funcţionarea unui sertar.