marți, 6 septembrie 2011

Beko garantie service

Printr-o retea de centre teritoriale, Beko ofera la nivel national servicii post-vanzare. Sub coordonarea sediului central de service, reprezentantii nostri.


Pentru consiliere tehnica, serviciul Call Center Beko se afla permanent la.

Pentru activarea garantiei extinse de la Beko, accesati aceasta pagina si completati formularul de inregistrare in termen de de zile de la achizitionare. In lista de mai jos sunt afisate Service-urile Beko.


Inainte de a va prezenta la service, verificati telefonic competenta service-ului pentru produsul pe care doriti sa . Lista de Service-uri Arctic Beko din Romania.

Service electrocasnice Beko - Reparaţii masini de spalat, frigidere, aragaze. Oferim garanţie pe perioade de luni până la ani, în funcţie de . In timpul garantiei, a ruginit suportul metalic pt sticle de pe usa, a fost.


Eu am frigider cu congelator BEKO de ani,sa rupt manerul. Solicitare garantiepostăriSept 2015Probleme garantie televizor BekopostăriMar 2012Probleme cu combina frigorifica BekopostăriDec 2011Mai multe rezultate de la forum. Pagini similareReparatii frigidere Beko - MDC Trading, service si reparatii frigidere Beko in regim. Frigiderele Beko, inovatie in tehnologie, eficienta energetica, ani garantie. Reparatii masini de spalat automate Beko Bucuresti si Ilfov.


Service masina de spalat rufe Beko la domiciliul clientului.

Garantie de la 1-ani pentru toate lucrarile efectuate! Sollten Sie dennoch einmal einen Grund zu einer Reklamation erkennen, dann wenden Sie sich bitte an unsere Service Rufnummer: +(0) 611 .