miercuri, 7 septembrie 2011

Piscina levisticum bacau

Intr-o zi calduroasa de vara, va puteti relaxa la Piscina Levisticum. Prezentarea hotelului situat la intrarea în oraşul Bacău(dinspre Bucuresti) Pagina oficiala a hotelului Levisticum din Bacau.


Levisticum Bacau se simte în centrul atenţiei în Piscina Levisticum.

Locaţie sat Lespezi,com Garleni,, 6110Bacau, Romania. Majoritatea locatiilor din judetul Bacau ce dispun de piscine si locuri de plaja.


Motelul Levisticum dispune de o piscină de x metri, cu o . Piscina hotelului „Levisticum” pare sa fie un loc preferat de bacauani.

Aici se pot relaxa pe cele 2de sezlonguri si racori in piscina de 18 . Un prim popas l-am facut la piscina Levisticum, situata in partea de sud a orasului, la iesirea din Bacau spre Bucuresti. Insa uita sa precizeze ca trebuie sa te certi cu receptionera pt telecomenzile de la AC, . Adresa: Piscina Royal Garden se afla Calea Moinesti, in locul fostului CPL, pe dreapta dupa podul care merge la Margineni; Program: . Piscina Royal-Garden este unul dintre cele mai atractive locuri din Bacau pe timp de vară, atât pentru facilităţile pe care le oferă iubitorilor de soare şi apă, cât şi . Ebukhosini Solutions piscina levisticum bacau preturi.


Ebukhosini Solutions levisticum bacau piscina pret. Puteti petrece clipe de relaxare pe piscina, va puteti deconecta parcurgand unul din . Motel Levisticum, Bacau Picture: Area de piscina - Check out TripAdvisor members' 6candid photos and videos.

Levisticum Bacau, Bacau, Calea Republicii 29 Bacau. Petreceri, evenimente party Bacău Umblat.