marți, 27 septembrie 2011

Sina perdea 4 metri pret

Preturi pentru GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE de la lei. Pagini similareDescopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn,.

Avem peste 1produse in categoria Galerii, sine, accesorii cu preturi de la 0. Sina perdea metal U 1cm cires, accesorizata. Descoperiti sina perdele la preturi reduse (produse).

Mecanism de actionare din metal - culori disponibile: alb - lungime disponibila: 6ml - lungime minima 1. Sina perdele de la producatori, importatori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Galerii şi Şine Perdele cu prindere pe perete sau pe tavan, disponibile la set complet sau cu elemente separate pentru soluţii personalizate.


Comparati preturile magazinelor online la Suporturi draperii gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel. Sina aluminiu pentru perdea, canale Suport draperie. La JYSK gasesti o gama variata de galerii de perdea, sine perdea, inele, clipsuri si carlige adezive. Compara preturile la Sina Perdea, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine.


Preţ: Crescător, Preţ: Descrescător, Nume: de la A la Z, Nume: de la Z la A, În stoc, Referinţă: ascendent, Referinţă: descendent. Sinele pentru perdele, realizate din PVC de calitate superioara sunt prevazute cu doua canale.


Sisteme de prindere pentru perdele si draperii. Sute de sine pentru perdelele din dormitor, living, bucatarie sau camera copilului. Lățime: cmTimp de livrare: 7-zilePretul final include . Afla cum se calculeaza costul unei lucrarti de perdele si draperii la comanda.


Stiind pretul pe metrul de material si dimensiunea ferestrei nu te ajuta cu nimic.