miercuri, 14 septembrie 2011

Blender philips avent

AVENT SCF 8Wasabi) Producator: Philips Model: . Aparat de gătit la aburi si blender Philips Avent. Alimentatie - Ingrijire Alimentatie copil.

Carcateristici aparat de gatit cu aburi si blender Philips Avent: Aparatul prevazut cu doua functii: de gatit alimentele la aburi si blender. Cu aparatul de gătit cu aburi şi blender Philips Avent poţi pregăti uşor hrană sănătoasă pentru bebeluşi, preparată în casă: prepară mai întâi fructele, legumele, . Sistem de pregatire mancare bebelusi Philips AVENT cu aparat de gatit cu aburi si blender, speciale.


Blender formula lapte Onctuo Gipsy, B91141 Beaba.

Cauti Philips Avent Aparat De Gatit Cu Aburi Si Blender? Compara preturile la Philips Avent Aparat De Gatit Cu Aburi Si Blender, gaseste cea mai buna oferta . Aparatul de gătit cu aburi şi blender Philips AVENT te ajută să prepari rapid şi cu uşurinţă, în casă, mâncăruri sănătoase pentru bebeluşi.


Aparatul prevazut cu doua functii: de gatit alimentele la aburi si blender. Este usor si extrem de intuitiv de folosit.


Prin simpla intoarcere a recipientului puteti . Putere 4Watt Frecvenţă: - Hz Recomandat de la luni. De cand am inceput diversificarea am un ajutor de nadejde in bucatarie: aparatul de gatit cu abur si blenderul Philips Avent.


In primul rand este un cadou de la soacra si atunci chiar e util.

Felicitări pentru alegerea făcută şi bun venit la Philips AVENT! Acest aparat de gatit cu aburi şi blender este util în special pentru prepararea unor cantităţi mici . Preparati cu aburi, intoarceti, amestecati si serviti Hranirea copiilor cu Philips AVENT Cu aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT puteti pregati usor . Philips Avent aparat de gatit cu aburi si blender. Cu aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT puteti pregati usor hrana sanatoasa pentru bebelusi . Aparatul de gatit cu aburi si blender Philips AVENT care permite prepararea rapida, in conditii de igiena maxima si la consistenta dorita, pentru bebelusul tau: .