luni, 12 septembrie 2011

Catalog scolar download

Fişier: Download file: Catalog_inv_gimnazial. Are cineva un model de cata format electronic? Cine are un model de catalog aprobat de minister pt anul scolar . Catalog pentru utilizare provizorie (pana la distribuirea cataloageor oficiale).


Dezbatere - Noile programe şcolare de gimnaziu Comentaţi. Catalog Mobilier si Material Didactic pentru Gradinita . Catalog Scolar asigura comunicarea directa parinti - profesori - elevi, trimite notificari in timp real despre note, absente, sedinte, teme etc. Catalog Scolar pt Profesori, cea mai complexa aplicatie, de pe piata, este dezvoltata pe sistemul web- based si functioneaza pe pc si tableta.


Catalog Scolar 2012-04-07:19:free download. Catalog Scolar Este prima aplicatie de acest gen din Romania . Catalog Scolar este o aplicatie de gestiune a unei scoli, ce ajuta la imbunatatirea nivelului educational si la o comunicare mai rapida.


Catalog Scolar pt Profesori, cea mai complexa aplicatie, de pe piata, este dezvoltata pe sistemul web-based si functioneaza pe pc si tableta. Ziceti-mi si mie plz un link cu modelul de catalog scolar ala mare adica materiile note absente ala mare ca am gasit odata de mult da nu mai . Notis este o platformă educațională dedicată școlilor și liceelor.


Management application online schools for schools in Romania. Search more than 4500icons for Web Desktop here.